Kako do škole? Kako da stupim u kontakt sa vama?

Ovo je najlakše. Sada si na sajtu www.poslovniengleski.rs, popuniš formular, i mi se javimo. Odeš na Instagram: @poslovni_engleski_mentor, napišeš nam poruku. Na FB Mentor isto tako. Ili na mejl mentorengleskinovisad@gmail.com, ili na telefon 0605590 684. .

Kako izgleda testiranje?

Nakon što se javiš i izraziš interesovanje za naše programe poslovnog engleskog jezika, zamolićemo te da nam pošalješ svoju email adresu i dogovorićemo se oko odgovarajućeg vremena testiranja. Na mejl će ti stići pozivnica za Zoom sastanak. Klikneš na link u mejlu i nađeš se u virtuelnoj učionici 😊. Tamo te čeka nastavnik koji će sam tobom porazgovarati (I proceniti tvoj spoken English), a uradićeš I pisani deo testa koji jeste vezan za gramatiku.
Uvidom u ta dva vida testiranja steći ćemo dosta dobar utisak o tome koji je tvoj nivo i šta je sledeći korak. Potom ćemo porazgovarati o tvojim potrebama i veštinama koje su ti potrebne. To se zove analiza potreba. Nakon toga i tebi i nama će biti jasno šta je ono što ti treba. Predložićemo ti opciju koja je najoptimalnija vremenski i cenovno. Možda ćeš morati malo da sačekaš ako je formairanje tvoje grupe u toku, ali budi siguran da ćeš dobiti ono što ti je potrebno. Ukoliko nemamo grupu ya tebe, to ćemo ti i reći.

Odgovor leži u gornjem pitanju.

4 meseca traje kurs za lažne početnike, uz dinamiku 3 x 90 minuta nedeljno. Cena 8000 dinara mesečno.

4 meseca traje Kurs poslovnih veština, kurs za zaposlene u HR, kurs za virtuelne asistente, kao i kursevi namenjeni zaposlenima u firmi. Dinamika 2 x 90 minuta nedeljno. Cena 6000 dinara mesečno. 1 kurs nije isto što i jedan nivo, pitaj kada ti predložimo opciju.

8 meseci traju standardni poslovni kursevi koji te vode sa trenutnog na naredni nivo znanja. Kurs se odvija dinamikom 2 x 90 minuta nedeljno. Cena 6000 mesečno. 1 kurs jeste jedan nivo.

1 mesec traje Superintenzivni kurs poslovnih veština, uz dinamiku nastave od 60 minuta svakog radnog dana i puno rada kod kuće. Cena 12.000.

Naravno, možemo napraviti i posebne programe za posebne potrebe!

Preko Zoom platforme. Jednostavne za korišćenje, pruža mogućnost pisanja u chat-u, u obimu koji nikada nije moguć na table, kao I snimanje časa ukoliko niste u mogućnosti da dođete. Nema propuštenih časova, sve je zabeleženo, nastavnik je uvek tu i imate neposrednu interakciju.

Predavači su nastavnici sa fakultetskom diplomom I iskustvom u biznisu ili predavanju poslovnog engleskog, I svi su prošli specijalnu obuku za održavanje kursa poslovnih veština.

Koristimo različite udžbenike renomiranih izdavača Oxford i Cambridge University Press, Pearson I McMillan, online materijale i one koje sami kreiramo. Većina ih je u PDF format ili E-book formatu, tako da štedimo i na papiru, to je jedna od stvari koja nam je važna.

Za razliku od tradicionalnih škola, na naše kurseve se možeš prijaviti kad god ti je to potrebno. Samo se javi, a mi ćemo ti reći otprilike kada bi kurs počeo. Naravno, zagovaramo apsloutnu transparentnost I poštujemo tuđe vreme, pa ako nemamo sličnu grupu ubrzo, to ćemo i reći.

Da, to je odlična ideja! Ukoliko ste na sličnom nivou znanja, ili ste iz iste delatnosti, postoji mogućnost da kreiramo kurs za vas. Minimum prijavljenih je 4.

Najmanje 4, najviše 6, osim za radionice. Iako su časovi grupni, želimo da posvetimo pažnju I pojedinačnim potrebama učenika, tako da je ovaj broj optimalan.

Sve vreme. Zoom daje mogućnost odlaska u zasebne ‘sobe’ gde sa jednim ili dva učenika možete da radite neometano na nekom zadatku. Čak I kada slušate druge imate priliku da čujete nešto vredno, ili pomognete ako nešto treba unaprediti. Aktivno slušanje je takođe veština!

Za sada nismo imali problema sa povezivanjem ljudi iz grupe, ohrabrujemo ih da rade zajedno na zadacima nakon nastave i u sklopu domaćih zadataka, tako da, iako se nisu fizički upoznali, rado sarađuju. Neki se i upoznaju lično, ako imaju priliku.

Da, na početku kursa potpisujemo ugovor o saradni sa detaljima kursa, brojem časova i cenom, kao i rokom za plaćanje, a po završenom kursu i uspešno urađenom finalnom testu srifikat vam šaljemo poštom.

Učenje je obaveza učenika, a obaveza nastavnika je da mu na najadekvatniji, najlakši i najpristupačniji način da znanje. Neka vrsta sporazuma je lista veština koju sačinjavamo na početku kursa, a na kraju kursa testiramo. Svako će biti svestan šta je savladao, a na čemu treba još da radi a pošto će imati material, znaće igde to da potraži.

Od specijalističkih kurseva usavršili smo pslovni engleski za zaposlene u HR sektoru, a trenutno radimo na onom za virtuelne asistente. Imamo iskustva sa sektorom digitalnog marketinga, zaposlenima u bankama. Ističemo da poslovne veštine trebaju svima na svakom radnom mestu ukoliko radi na engleskom. Konkretno za računovođe nemamo.

Želite da se prijavite? Pošaljite nam poruku.

Želite da se prijavite?
Pozovite nas.