Kursevi poslovnog engleskog B2-C1

Nakon što smo utvrdili da ste savladali osnovne poslovne veštine (vidi Kurs poslovnih veština: link), možemo da krenemo dalje na više nivoe poslovnog engleskog. Kursevi se kroje tako da odgovaraju interesovanjima i potrebama grupe, a da istovremeno obrade vokabular i gramatiku koja se na tom konkretnom nivou očekuje. Stalna interakcija sa drugim članovima grupe, uvežbavanje složenijih veština i simuliranje situacija iz vašeg poslovnog konteksta doprinosi vašoj sigurnosti, a primena korisnih koncepata iz poslovne komunikacije daje vam prednost ne samo na radnom mestu, nego i šire.

Šta ćete naučiti na kursu?

  • Primeri gramatike na višim nivoima: indirektni govor, svi tipovi kondicionala, Future Continuous i Future Perfect, inverzija, zavisne rečenice, kompleksniji veznici, cleft strukture i složenije pasivne strukture.
    Vokabular zavisi od vašeg interesovanja, pa može biti vezan za finansije, marketing, HR, prodaju ili upravljanje u najširem kontekstu.

  • Primeri veština na naprednim nivoima: predstavljanje u različitim kontekstima vašeg posla, uspostavljanje dobrih odnosa sa različitim profilima ljudi, prepoznavanje i uvažavanje načina na koji ljudi donose odluke, facilitacija sastanka, kako sa teškim pregovaračima, promena ponude nakon davanja iste, primeri asertivne komunikacije, zanimljive strategije tokom prezentacije, različiti načini naglašavanja bitnih informacija, pisanje kompleksnijih izveštaja, zahteva i predloga.

Kursevi traju 4 meseca, uz dinamiku nastave 2 x nedeljno x 80 minuta. Cena kursa je RSD 40.000, podeljena na 4 mesečne rate po 10.000.

Za ova 4 meseca se pređe pola nivoa, tako da je za prelaz sa B1 na B2 nivo potrebno pohađati najmanje 2 kursa od po 4 meseca.

Kursevi traju 4 meseca, uz dinamiku nastave 2 x nedeljno x 80 minuta. Cena kursa je RSD 40.000, podeljena na 4 mesečne rate po 10.000.

Za ova 4 meseca se pređe pola nivoa, tako da je za prelaz sa B1 na B2 nivo potrebno pohađati najmanje 2 kursa od po 4 meseca.

PRIJAVA ZA Standardni kursevi poslovnog engleskog B1-C1

PRIJAVA ZA Standardni kursevi poslovnog engleskog B1-C1

Kurs poslovnog engleskog jezika, za mene je predstavljao odličan izbor za razvoj moje dalje poslovne karijere. Imao sam direktnu praksu konverzacije, koja je bila potreban za poboljšan rad sa inostranim klijentima. Pored konverzacije, vežbali smo kako pravilno formalno i neformalno komunicirati sa klijentima na engleskom jeziku, koje su to fraze koje se koriste u pisanoj, a koje u verbalnoj komunikaciji.

Pored svega nevedenog, Mentor predstavlja iskrenog prijatelja koji ima strpljena i energije za svakog učenika.

Nenad Baranovski • Web developer

Moja očekivanja od samog kursa su još na početku bila prevaziđena. Svaki čas je drugačiji i zanimljiviji od prethodnog. Ne samo da učimo jezik, nego razvijamo i poslovne veštine, i to je najbitnija razlika u odnosu na kurseve koje sam nekad pohađala.

Olivera Jakovljević • vlasnik salona Pour Elle

Zaista sam zadovoljna načinom rada, smatram da sam za dva meseca usvojila dosta novih izraza, postala sigurnija u sebe i proširila znanje iz gramatike. Ono što mi se najviše dopada je što profesorica ume da prenese znanje, ima dobre ideje, ne davi nas suvoparnim tekstovima već nečim što će nam zaista služiti u poslu i uvek je dobro raspoložena. Sve preporuke.

Bojana Mirković

Kurs poslovnih veština u školi Mentor mi je pomogao da mi engleski bude tečniji i izražajno bogatiji. Veoma mi se dopada i smatram veoma korisnim što Jelena postavi situaciju i zadatke gde je potrebno intenzivno kreativno razmišljanje. Takođe, kroz engleski jezik na ovom kursu učimo savladavanje veština u poslovnom i svakodnevnom životu. Na kraju, izražavanje na engleskom jeziku u grupi mi pomaže da savladam tremu i generalno budem sigurniji.

Vladimir Zeljković • menadžer prodaje

Saveti iz poslovnog engleskog u vašem sandučetu