Superintenzivni kurs poslovnih veština

Ako želite u najkraćem roku da osvežite svoj poslovni engleski, obnovite i utvrdite gramatiku sa srednjeg nivoa, steknete nove veštine i dobijete priliku za puno interakcije, onda je ovo pravi kurs za vas.
Koncipiran na isti način kao i Kurs poslovnih veština (pročitaj više), ovaj super kompaktan kurs vas za 4 nedelje dovodi do veće preciznosti i konciznosti u izražavanju, boljeg razumevanja veze između gramatike i poslovnih veština, sigurnosti pri predstavljanju sebe, svoje firme, vašeg proizvoda ili usluge i njihovih prednosti, pisanja poslovnih mejlova, učestvovanja i vođenja sastanaka, kao i održavanje kraće prezentacije.

Šta ćete naučiti na kursu?

  • Naučićete da predstavite sebe, svoju firmu, proizvod ili uslugu u različitim situacijama u kojima se možete naći. Uvežbaćete da istaknete prednosti svoje ponude, usavršiti vokabular i obnoviti adekvatnu gramatiku koja je potrebna za to.

  • Prepoznaćete stil pisanja vaše firme i firmi sa kojima sarađujete. Unapredićete pisanje različitih vrsta mejlova: ponude, upita i izveštaja. Dobićete na tačnosti, stilu i preciznosti, ali i diplomatičnosti.

  • Upoznaćemo se sa vrstama i strukturom poslovnih sastanaka i najvažnijim funkcijama koje su vam potrebne da na njima učestvujete, ali i da ih vodite. Sve to ćete isprobati i u praksi i to u svom kontekstu.

  • Poklonićemo pažnju i kraćoj prezentaciji: njenim elementima, strukturi i strategijama koje izazivaju pažnju, kako bi ona postigla željeni efekat. Pripremićete i izvesti prezentaciju na temu po vašem izboru i dobiti konstruktivan fidbek.

Kurs se održava nekoliko puta godišnje, i to u oktobru, februaru i junu.
Traje 1 mesec, 60 minuta svakog radnog dana.
Grupe su od 4 do 6 polaznika.
Cena kursa je 25.000 dinara.

Kurs se održava nekoliko puta godišnje, i to u oktobru, februaru i junu.
Traje 1 mesec, 60 minuta svakog radnog dana.
Grupe su od 4 do 6 polaznika.
Cena kursa je 25.000 dinara.

Prijavite se na superintezivni kurs poslovnih veština

Prijavite se na superintezivni kurs poslovnih veština

Pre nego što sam se odlučila za superintenzivni kurs poslovnih veština kod Jelene, detaljno sam istražila ponudu kurseva i online i offline. Kako sam želela da usavršim poslovnu komunikaciju, nevezano za određenu poslovnu sferu, kurs poslovnih veština Mentor je bio ono što mi je najviše odgovaralo. Razlozi za odabir: uvodno testiranje (grupa skoro pa identičnog nivoa znanja), dinamika nastave (5 x nedeljno x 60 minuta), finansijski prostupačno.

Raduna Kovačević, zamenik menadžera TC Plaza

Na kursu poslovnih veština čini mi se da sam mnogo više naučila od onog što je pisalo na sajtu. Sviđa mi se što ne prelazimo sa teme na temu, već ponavljamo na različite načine i povezujemo sa prethodno naučenim. Časovi su ispunjeni, zabavni, i nisu prenaporni, i ogromna je prednost što je online

Milica Stanojević, farmaceut, Roche

Saveti iz poslovnog engleskog u vašem sandučetu