Kome je namenjena radionica?

Radionica je za vas ako imate srednji ili viši srednji nivo znanja engleskog jezika, ako vam je za budući posao potrebno da prođete intervju na engleskom jeziku i ako ste spremni da se oko toga potrudite. Potrebno je da imate i donesete CV na engleskom, kao i oglas za posao koji je sličan poslu koji bi vam odgovarao.

Radionica nije za vas ako ste na nižim nivoima znanja, ali se svakako javite, preporučićemo neke korake da dotle stignete.

Šta možete da očekujete od radionice?

Radionica se sastoji iz 3 dela i svaki deo će biti obrađivan posebno kroz tri online susreta .

Prvi deo se bavi pisanjem CV-ija i motivacionog pisma, pa je potrebno da donesete svoj CV i oglas za posao koji vam odgovara. Saznaćete šta HR menadžer gleda u ova dva dokumenta i kako da napišete odgovarajući CV i motivaciono pismo za odgovarajući posao i firmu. Kao bonus, dobićete ideje za unaređenje svog LinkedIn profila.

Drugi deo se bavi najčešćim pitanjima koja se mogu čuti na razgovoru, tj. kako da odgovorite na ova pitanja na engleskom. Osim toga, bavimo se i pitanjima koja bi neko mogao baš vama da postavi, kao i pitanjima koja su vam do sada zadavala muke. Provežbaćemo odgovore tako da se osećate samouvereno i autentično kada na njih odgovarate. Osim toga, naučićete i kako da ostavite dobar utisak.

Treći susret je posvećen simulaciji razgovora za posao. Donećete svoj novi CV i motivaciono pismo, i imaćete intervju na engleskom sa HR menadžerkom.  Intervju, kao o čitava radionica, će se odvijati online, preko Zoom platforme, što je takođe veoma važno vežbati u doba pandemije, kada se većina stvari odvija online. Nakon intervjua dobićete feedback vezan za to kakav ste utisak ostavili i na čemu bi trebalo još da radite.

Na radionici vas čeka mnoštvo zanimljivih i korisnih stvari koje će vam pomoći da budete što spremniji za intervju i samouverenim nastupom ostavite dobar utisak. vno, biće tu još zanimljivih stvari, ne treba sve otkrivati odmah.

Šta ne treba da očekujete od radionice?

Nećemo vam mi naći posao, ali ćemo vas naučiti kako da napišete CV i motivaciono pismo i kako da se pripremite za najčešća pitanja na intervjuu.

Zašto treba da se prijavite?

Ovo je jedinstvena prilika da radite na veštinama engleskog jezika, kao  i na svom nastupu na intervjuu za posao. Steći ćete nove uvide, dobiti odgovore na pitanja koja vas muče, razumeti kako da engleski radi u vašu korist. Pripremili smo i skriptu, kao podsetnik svega što ćemo raditi.

Šta je potrebno da biste učestvovali?

Potrebno je da se prijavite, uradite test za utvrđivanje nivoa poznavanja engleskog jezika, nađete oglas za posao za koji želite da se prijavite, i napišete CV za isti.

Koliko radionica košta?

Promotivna cena za tri dana radionice u maloj grupi, uz personalizovani pristup, iznosi 6.000 dinara.

Radionicu vode: Jelena Perišić, vlasnik i kreator kurseva poslovnog engleskog jezika u online školi Mentor, i Snežana Savin, HR menadžerka u firmu Zesium mobile, Novi Sad.

Kada i gde se održava radionica?

Radionica se održava online, preko Zoom platforme, u tri odvojena susreta u trajanju od po 3 sata.

Da biste saznali kada je sledeći termin i prijavili se, pišite nam na mentorengleskinovisad@gmail.com ili ostavite svoje podatke na: https://rb.gy/tev1hq.

Dobro došli i radujemo se radu sa vama!

Želite da se prijavite? Pošaljite nam poruku.

Želite da se prijavite?
Pozovite nas.