Zašto baš poslovni engleski online?

Nekada davno…

Kada sam se kao apsolvent na katerdri za engleski jezik zaposlila kao referent uvoza i izvoza, moje izvrsno poznavanje lepih reči i napredne gramatike mi nije bilo od velike pomoći kada je trebalo da pozovem partnera u Belgiji telefonom, da obavestim italijanskog kupca čiji engleski je bio daleko od sjajnog da će isporuka kasniti, i da dajem korisne predloge na sastanku.
Na teži način sam ovladala poslovnim veštinama na engleskom jeziku tako da sam osećala samopouzdanje u poslovnim situacijama. Sada to znanje prenosim vama.

Šta vam nudim?

Superintenzivni online kurs poslovnih veština je jedinstven na našim prostorima i namenjen je svima vama koji imate srednji nivo poznavanja engleskog i želite da poboljšate svoju poslovnu komunikaciju u što kraćem vremenskom roku.

Šta konkretno dobijate?

Savladaćete 4 najvažnije poslovne veštine, a to su veština predstavljanja sebe, svojih zaduženja, firme, proizvoda i usluge, veština pisanja poslovnih mejlova, veština vođenja sastanaka i učestvovanja na njima i veština kraće prezentacije. Za 4 nedelje. Svakog radnog dana. Po 60 minuta. I još toliko samostalnog rada.

Da li je to moguće?

Nekoliko grupa u proteklih 8 meseci se uverilo u efikasnost ovog kursa. I ne samo to. Osim ovih ’glavnih’ veština, obnavljamo najvažniju gramatiku, vežbamo telefonski razgovor, brusimo ’small talk’, pa čak malo i pregovaramo 😊

Kako da znate da je kurs za vas?

Ako često ne znate šta da kažete u poslovnim situacijama, imate blokadu, ne umete lepo da sročite mejl i stalno se služite google translate-om, a na sastancima molite boga da vas ne primete i krijete se iza kolega koji bolje vladaju ovim veštinama, kurs je za vas.
Ako vas nedostatak znanja ometa u napredovanju na poslu i obavljanju redocvnog posla na efikasniji način uz veću sigurnost, kurs je za vas.
Ako je vaš nivo engleskog srednji, a niste imali prilike da ga koristite još uvek, a trebaće vam, kurs je za vas.
Ako ste sumnjičavi, a imate 4 nedelje na raspolaganju, kurs je za vas.

Šta kažu oni koji su pohađali ovaj kurs?

’Pre nego što sam se odlučila za superintenzivni kurs poslovnih veština kod Jelene, detaljno sam istražila ponudu kurseva i online i offline. Kako sam želela da usavršim poslovnu komunikaciju, nevezano za određenu poslovnu sferu, kurs poslovnih veština Mentor je bio ono što mi je najviše odgovaralo. Razlozi za odabir: uvodno testiranje (grupa do 4 osobe skoro pa identičnog nivoa znanja), dinamika nastave (5 x nedeljno x 60 minuta), finansijski prostupačno.’ Raduna Kovačević, menadžer hotela Anđelika, Kragujevac
’Na kursu poslovnih veština čini mi se da sam mnogo više naučila od onog što je pisalo na sajtu. Sviđa mi se što ne prelazimo sa teme na temu, već ponavljamo na različite načine i povezujemo sa prethodno naučenim. Časovi su ispunjeni, zabavni, i nisu prenaporni, i ogromna je prednost što je online’ Milica Stanojević, farmaceut, Roche
’Želela sam da Vam kažem da je ovaj kurs veoma koristan. Danas sam napisala jedan dugačak mejl koleginici, i iskoristila sam mnogo stravi koje smo radili na času. Hvala Vam’. Ivana Kešelj, HR, NIS

Ako krenem, a ne svidi mi se, šta onda?

To se još nije desilo, ali ako vi budete prvi, imate nedelju dana da se predomislite, jer se plaća krajem prve nedelje. Tako da ne rizikujete ništa, sem sticanja korisnih znanja.
Naravno, da bi vaš uspeh bio potpun, morate se potruditi da budete redovni na časovima, kao i da radite domaće zadatke, ali verujem da to neće biti problem.

Ko sam ja?

Ja sam ona ista osoba sa početka priče, koja je pre 20 godina započela karijeru u poslovnom svetu, da bi ubrzo uvidela da to nije za nju i posvetila se nastavi. Od 2018 kreiram kurseve poslovnog engleskog jezika koji otvaraju vrata boljim poslovnim šansama. Praktični, prilagođeni vašoj trenutnoj situaciji i potrebama, daju vam priliku da se istaknete i zaboravite na tremu, jer sada znate šta treba da radite.

Recept za uspeh:

  • 4 nedelje
  • online
  • 22 časa
  • 12.000 dinara
  • Mala grupa istog nivoa znanja
  • 4 glavne i mnogo malih veština
  • Veće samopouzdanje
  • Ulazno i izlazno testiranje
  • Serifikat

Još malo čestih pitanja i odgovora:

Na kojoj se platformi održavaju časovi?
– Na Zoom-u.
Koliko je ljudi u grupi?
– Ne više od 6.
Da li je važno čime se bavim? 
– Ne 😊
Šta ako ne mogu da prisustvujem času?
–  Dobićeš snimak.
Kako se plaća?
– Jednokratno, na račun škole.

I za kraj…

Ovladavanje poslovnim veštinama na engleskom jeziku neće vam samo povećati sigurnost u sebe i doneti olakšanje u poslovnim situacijama. Daće vam volju i spremnost da potražite posao, promenite posao, zarađujete više, možda učite još malo…i ko zna na kakva lepa mesta možete da stignete, nebo je granica. 😊

Prijavite se u dva jednostavna koraka:

Korak 1: pošaljete mi mejl na mentorengleskinovisad@gmail.com
Korak dva: ja vas kontaktiram i zakažemo testiranje
Korak tri: vidimo se online, odradite test, utvrdimo da li je nivo znanja odgovarajući i startujemo!
Vidimo se!

Postavite pitanje? Zakažite sastanak.